Films, Series & TV

Netflix-sensatie Tiger King krijgt een vervolg

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix-sensatie Tiger King krijgt een vervolg

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Goed nieuws voor fans van de Netflix-serie Tiger King. De populaire documentairereeks krijgt een vervolg in de vorm van een extra aflevering. En deze komt al sneller dan je denkt!

Veel nieuwe ontwikkelingen

De extra aflevering zal volgende week al op het streamingplatform uitkomen. Dat vertelt de huidige dierentuineigenaar van Joe’s tijgers, Jeff Lowe, op Twitter. Hoe de aflevering er precies uit gaat zien is onduidelijk, maar dat er genoeg nieuwe ontwikkelingen zijn om te bespreken lijkt wel duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Grote hit op Netflix
Tiger King groeide de afgelopen weken uit tot dé nieuwe hit van Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie bovenaan de lijst met best bekeken programma's van het bedrijf. Ook in Nederland is Tiger King razend populair. De serie staat continu in de top 3 van best bekeken programma's.

Bizarre plotdetails

Tiger King was eigenlijk bedoeld om een kijkje achter de schermen te bieden bij een tijgerreservaat in Oklahoma, maar dat pakte heel anders uit. Moordcomplotten, polygamie, drugshandel, presidentiële campagnes: alles komt voorbij. Bekijk hierboven de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie