Naar homepage
Films, Series & TV

Eerste trailer Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Eerste trailer Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth

De bioscopen mogen dan wel gesloten zijn, maar dankzij Netflix krijgen we de aankomende tijd toch een flink aantal nieuwe films in onze schoot geworpen. De streamingdienst brengt vandaag de eerste trailer naar buiten van de actiefilm Extraction, van de makers van Avengers: Endgame. Dat belooft veel goeds!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De film gaat over de zoon van een Indiase internationale crimineel die vastzit. Wanneer het kereltje ontvoerd wordt in Bangladesh, wordt huurmoordenaar Tyler (Chris Hemsworth) ingeschakeld. Hij krijgt als taak mee om hem te bevrijden. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot en levert een dollemansrit van jewelste op waar menig actieliefhebber zijn vingers bij kan aflikken.

Vertrouwd kliekje

De film mag dan geheel losstaan van alles wat met Marvel-superhelden te maken heeft, toch is er een grote link met het team achter die films. De regie ligt namelijk in handen van debuterend-regisseur Sam Hargrave, die eerder werkzaam was als stuntman bij diverse Marvel-films. Dat leverde hem een hoop respect op bij Avengers-regisseur Joe Russo, die het script schreef voor Extraction. Zodoende kreeg Sam de taak om de regie op zich te nemen en vooralsnog lijkt het er op dat hij puik werk heeft afgeleverd met de film.

Extraction is vanaf 24 april te zien op Netflix. Bekijk hierboven de eerste trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie