Films, Series & TV

Overgeslagen Maureen uit All You Need Is Love is intens gelukkig

foto: Screenshot RTL4
  1. Newschevron right
  2. Overgeslagen Maureen uit All You Need Is Love is intens gelukkig

Op kerstavond zijn er een paar tradities waar je bijna niet omheen kunt. Het kerstdiner, de cadeautjes met de familie en natuurlijk Robert ten Brink. Niemand mag met kerst alleen zijn en ook dit jaar werden daarom geliefden uit de hele wereld bij elkaar gebracht in All You Need Is Love. Het leverde prachtige kippenvelmomenten op, maar ook een aantal vraagtekens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Levi? Nee, Rodrigo

Bij sommige mensen leek het even verkeerd te gaan tijdens AYNIL. Zo wilde Robert de dame hieronder naar Levi sturen, terwijl haar vriend toch echt Rodrigo heet.

Overgeslagen Maureen

Ook was er een meisje met de naam Maureen die alleen leek te gaan eindigen in All You Need Is Love. Robert ten Brink sprak Maureen kort over haar geliefde in het buitenland, maar ging vervolgens door met een andere kandidaat. Uiteindelijk kwam het eindlied en werd Maureen opvallend vaak in beeld gebracht. Zelfs een keer in tranen. Pas na de afkondiging, terwijl Maureen zwaar teleurgesteld was, kwam Liam haar omarmen na de show.

Het was een hele nieuwe manier van mensen bij elkaar brengen, maar dat Maureen haar Liam pas ver na de show te zien kreeg, viel niet helemaal goed bij het publiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Intens gelukkig

Veel mensen vonden het belachelijk dat Maureen werd overgeslagen, maar een woordvoerder van het programma snapt daar weinig van: "Al 27 jaar herenigen we geliefden met elkaar tijdens kerst op allerlei manieren. Ook dit jaar is dat weer gelukt. Maureen en Liam zijn intens gelukkig en wij dus ook." Mocht je je afvragen hoe het gaat: ze zitten momenteel samen in Duitsland.

Ster advertentie
Ster advertentie