Naar homepage
Films, Series & TV

The Rain brengt dodelijke virusinfectie naar Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. The Rain brengt dodelijke virusinfectie naar Netflix

In de nieuwe Netflixserie The Rain verspreidt een agressieve en dodelijke virusinfectie zich dankzij de regen door het hele land. Een groot deel van de bevolking overleeft het niet en de mensen die het wel overleven, infecteren elkaar met het virus.. Zes jaar na de virusuitbraak verlaten een broer en zus hun schuilplaats en gaan op zoek naar andere overlevenden in het grauwe en vooral doodstille Scandinavië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wereld zonder regels

Al snel ontmoeten de broer en zus een groep lotgenoten waarmee ze op pad gaan. Liefde en jaloezie beginnen al snel een rol te spelen, maar wanneer liefde en jaloezie om de hoek komen kijken, ligt er extra gevaar op de loer in een wereld zonder regels. Vanaf 4 mei geldt de wet van de sterkste, want dan verschijnt The Rain op Netflix.

Originals

The Rain is de allereerste Deense Netflix Original, maar zeker niet de eerste Europese Original. Met series als Marseille (Frankrijk), Dark (Duitsland) en Suburra (Italië) gingen de Denen al voor. Op dit moment werkt Netflix zelfs aan de eerste Nederlandse Original die in 2019 zal verschijnen. De serie gaat over een stel Amsterdamse studenten die een verborgen toegang naar een demonische wereld uit de Gouden Eeuw openen.

Ster advertentie
Ster advertentie