Films, Series & TV

Halle Berry speelt Bondgirl in Kevin Harts nieuwe film

  1. Newschevron right
  2. Halle Berry speelt Bondgirl in Kevin Harts nieuwe film

Kevin Harts wereldwijd uitverkochte theatershow ''What Now?'' krijgt nu ook een filmeditie. In de eerste was al te zien hoe Kevin Hart het doet als James Bond, maar in de tweede trailer is niemand minder dan Halle Berry te zien als zijn Bondgirl. Wat deze bizarre actiescène te maken heeft met de show zelf is de vraag.

50.000 bezoekers

In ''Kevin Hart: What Now?'' neemt de comedian je mee tijdens zijn live show in het Lincoln Financial Field in Philadelphia. Hij speelde de show in het American football stadion voor maar liefst 50.000 man. Het is voor het eerst dat een comedian zo'n plek uitverkocht kreeg.

Let me explain

Drie jaar geleden bracht hij zijn eerste stand-up comedyfilm uit. ''Let Me Explain'' haalde een box office van meer dan 32 miljoen dollar. Dit plaatst de film op nummer drie van de bestverkochte stand-up comedyfilms ooit. Kevin Hart was eerder dit jaar al op het grote scherm te zien en te horen in ''Ride Along 2'', ''Central Intelligence'' en ''The Secret Life of Pets''.

''Kevin Hart: What Now?'' komt 14 oktober uit in de Verenigde Staten, maar wanneer de film in Nederland wordt gereleased is nog onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie