Films, Series & TV

How High 2 met Lil Yachty en DC Young Fly in de hoofdrollen

foto: Universal Pictures
  1. Newschevron right
  2. How High 2 met Lil Yachty en DC Young Fly in de hoofdrollen

Method Man en Redman spelen volgens TMZ niet in de stonerfilm How High 2. Bronnen hebben de entertainmentsite gemeld dat Silas en Jamal de joint voor de vervolgfilm doorgeven aan een jongere generatie. Lil Yachty en DC Young Fly zijn volgens de officiële Instagrampagina van How High 2 de nieuwe sterren van de stonerfilm.

Jonger publiek

How High 2 gaat volgens het TMZ-artikel compleet anders worden dan het eerste deel. Niet alleen omdat Red en Meth niet de hoofdrol spelen, maar omdat de film zich richt op een jonger publiek. De film wordt op MTV uitgezonden, dus de grappen gaan waarschijnlijk minder hard worden. Maar een vervolg op How High zonder Redman en Method Man kan je je toch bijna niet voorstellen? Misschien krijgen ze een cameo of een ander klein rolletje.

Samenzwering in regering

In How High kwamen Method Man en Redman per ongeluk op Harvard terecht dankzij een nieuwe soort wiet dat Meth had gekweekt dat ze extra intelligent maakte. How High 2 gaat volgens Deadline over heel iets anders. In het tweede deel ontdekken twee stoners uit Atlanta, gespeeld door Lil Yachty en DC Young Fly, tijdens een zoektocht naar hun vermiste wiet per ongeluk een samenzwering in de Amerikaanse regering. De opnames zijn inmiddels al van start gegaan.

Ster advertentie
Ster advertentie