Films, Series & TV

Donald Glover krijgt een rol in film over Spider Man-slechterik 'Hypno-Hustler'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Donald Glover krijgt een rol in film over Spider Man-slechterik 'Hypno-Hustler'

Donald Glover krijgt een belangrijke rol in een nieuwe Marvel-film die is gebaseerd op een schurk uit de Spider Man-serie. Dat schrijft filmwesbite The Hollywood Reporter. De acteur en regisseur gaat de film ook zelf produceren.

'Hypno-Hustler'

Volgens The Hollywood Reporter zal de film gaan over de 'Hypno-Hustler', een slechterik uit de stripboeken van Marvel. Dit personage heet eigenlijk Antoine Delsoin en leidt een band genaamd de 'Mercy Killers'. De Hypno-Hustler staat erom bekend dat hij mensen kan hypnotiseren met zijn gitaar en hij zijn muziek gebruikt om mensen te beroven. Het is nog niet duidelijk welke rol Glover precies krijgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Producer en schrijver

Naast dat Glover de film produceert en een rol krijgt, is bekend dat Myles Murphy - de zoon van Eddy Murphy - het script schrijft. Hij zou nog niet zo heel lang geleden zijn begonnen met schrijven. Verder is er nog maar weinig bekend over de film.

Het is niet de eerste keer dat Glover is te zien in de Spider-Man reeks. Hiervoor was hij te zien in Ultimate Spider-Man (2013) en Spider-Man: Homecoming (2017). De afgelopen jaren speelde hij ook in series als Community (2009-2015) en Atlanta (2016-2022).

Ster advertentie
Ster advertentie