Films, Series & TV

Horrorfans opgelet: er komt een reboot van 'Paranormal Activity'

foto: Paramount Players
  1. Newschevron right
  2. Horrorfans opgelet: er komt een reboot van 'Paranormal Activity'

Iedereen had het erover toen de bloedstollende horrorfilm Paranormal Activity uitkwam in 2007. Er is bevestigd dat er een reboot aankomt en voor de regie hebben ze regisseur William Eubank gestrikt. Hem kun je kennen van zijn sciencefictionfilm Underwater.

Zevende film

De reboot wordt de zevende Paranormal Activity-film. Het zesde deel, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, kwam uit in 2015. Filmstudie Paramount Players laat weten dat het niet de bedoeling is dat de nieuwe film een vervolg wordt, maar een blik terug in de tijd.

Verhaal

Het eerste deel van de Amerikaanse horrorfilmreeks werd in één week tijd opgenomen in het huis van regisseur Oren Peli. Daarvoor gebruikten ze een budget van 15.000 dollar. Geen idee meer waar het eerste deel over gaat? Paranormal Activity vertelt het verhaal van Katie die iedere avond geluiden hoort die ze niet kan verklaren. Met haar vriend Micah besluit ze een camera in de slaapkamer op te hangen. Als ze de beelden terugkijken, horen ze niet alleen geluiden, maar zien ze ook andere onverklaarbare dingen in de slaapkamer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de bioscoop

Je moet nog wel even geduld hebben tot je de nieuwe film kunt kijken. Er wordt verwacht dat de reboot in maart 2022 in de bioscoop draait.

Ster advertentie
Ster advertentie