Films, Series & TV

Disney+ komt met korte film over Baby Yoda

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Disney+ komt met korte film over Baby Yoda

De streamingdienst Disney+ heeft vandaag een korte animatiefilm uitgebracht over het Star Wars-personage Grogu; bij het grote publiek beter bekend als de schattige Baby Yoda. De release van de animatiefilm komt precies drie jaar na het verschijnen van de eerste aflevering van de Star Wars-serie The Mandalorian.

Dust Bunnies

De met de hand getekende korte film genaamd Zen - Grogu and Dust Bunnies duurt precies drie minuten. De film is gemaakt door de Japanse filmstudio Ghibli, onder andere bekend van de Japanse animatiefilms Spirited Away en My Neighbor Totoro. In deze films waren de zogenoemde dust bunnies ook al te zien. De karakters zijn verlegen, wat bang aangelegd en leven voornamelijk in oude gebouwen; net zoals echte stofwolkjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baby Yoda

De korte film gaat over Baby Yoda. Dit is het schattige groene wezentje bekend van de Star Wars-serie The Mandalorian. Na zijn eerste verschijning in de serie was hij meteen razend populair. Baby Yoda is niet de officiële naam van het karakter, maar de naam die fans aan het personage hebben gegeven. Het wezentje bleek later in de serie Grogu te heten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie