Films, Series & TV

'The Photograph' trailer bezorgt je sowieso the feels

foto: YouTube: Universal Pictures
  1. Newschevron right
  2. 'The Photograph' trailer bezorgt je sowieso the feels

Alle romance-liefhebbers opgelet! De nieuwe film The Photograph is de perfecte film om helemaal bij weg te zwijmelen. De film is helaas niet op Valentijnsdag zelf te bekijken, zoals in Amerika, maar vanaf 26 maart kun je wel volop genieten in de bios.

geheim verleden

The Photograph is niet alleen voor de love birds. Er zit namelijk ook heel wat drama in. De film gaat over Mae. Nadat haar moeder plotseling overlijdt, blijft de jonge vrouw achter met mysterieuze familiegeheimen. Mae vindt een kistje met foto's en brieven die heel wat vragen aanwakkeren. Ze gaat daarom op zoek naar antwoorden en leert zo niet alleen meer over haar moeder, maar ook zichzelf. And that's when the romance begins: ze komt in contact met Michael, een journalist die een artikel schrijft over Christina, en de vonken slaan gelijk over.

Straight Outta Compton

De acteurs zijn reden genoeg om deze film te willen zien. Zo wordt Mae gespeeld door Issa Rae, die je wellicht kent van The Hate You Give. Haar tegenspeler is LaKeith Stanfield, die de romantische Michael speelt, LaKeith ken je van Get Out en Straight Outta Compton. Maar wees gewaarschuwd: het is waarschijnlijk geen film om te kijken als je net uit een break up komt...

Ster advertentie
Ster advertentie