Films, Series & TV

Keiharde actiefilm 'Bloodshot' met Vin Diesel krijgt trailer

foto: youtube/IGN
  1. Newschevron right
  2. Keiharde actiefilm 'Bloodshot' met Vin Diesel krijgt trailer

Vin Diesel speelt in de keiharde actiefilm Bloodshot een voormalig soldaat die Ray Garrison heet. Hij komt op het slagveld om het leven, maar toch weten ze hem dankzij allerlei technologische foefjes te redden bij het techbedrijf Rising Spirit Technologies (RST).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Supersterk

Ray Garrison kan dankzij RST weer door met zijn leven, maar hij moet dat wel doen met een lichaam dat volgestopt zit met nieuwe technologie. Hierdoor gaat Bloodshot - zoals ze hem noemen - supersterk door het leven. Ook lijkt hij heel snel te genezen. Deze superheld uit de stripboeken van Vailant Comics heeft toch het gevoel dat iets niet helemaal klopt. Hij begint vooral te twijfelen aan zijn geheugen. Het bedrijf gaf hem zijn geheugen deels terug en daaruit blijkt dat zijn vrouw ook niet meer leeft. Ray doet er alles aan om de moordenaar van zijn vrouw te vinden en ondertussen probeert hij ook te dealen met zijn nieuwe lichaamsfuncties en met zijn geheugen dat constant lijkt te veranderen.

Gemanipuleerd

Tijdens de zoektocht naar zichzelf komt Ray in contact met andere oud-soldaten die de groep Chainsaw vormen. Zij bevestigen Bloodshot dat het perfecte plaatje dat RST hem heeft geschetst, niet helemaal klopt. Het bedrijf speelt namelijk ook met zijn gedachten, waardoor de waarheid die hij kent, niet helemaal overeenkomt met de realiteit. Ze bewijzen Ray dat hij wel degelijk wordt gemanipuleerd en dat begint de jacht van de ex-militair op de waarheid.

Sterrencast

De cast van Bloodshot zit vol bekende sterren. Vin Diesel ken je natuurlijk, maar ook Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Lamorne Morris (New Girl) en Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones) spelen een belangrijke rol. De superheldenfilm Bloodshot verschijnt 27 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie