Films, Series & TV

Beyoncé, Donald Glover en Pharrell te zien in behind-the-scenesbeelden 'The Lion King'

foto: YouTube: Walt Disney Studios
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé, Donald Glover en Pharrell te zien in behind-the-scenesbeelden 'The Lion King'

Bestaat er zoiets als te veel Lion King-nieuws? Nee toch? Disney heeft namelijk in aanloop van de nieuwe film intieme behind-the-scenesbeelden gedropt en daarin zie en hoor je onder andere Beyoncé als Nala en Childish Gambino a.k.a. Donald Glover als Simba. Pharrell zie je aan het werk als producer van de bekende liedjes I Just Can't Wait To Be King en Hakuna Matata.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe versie van een klassiek verhaal

Ook regisseur Jon Favreau komt aan het woord. Hij vertelt onder andere hoe dit klassieke verhaal opnieuw verteld wordt met behulp van technische tools die er 25 jaar geleden, toen de originele Disney-klassieker uitkwam, nog niet waren. Favreau bracht al eerder een Disney-klassieker op deze manier opnieuw tot leven met de remake van The Jungle Book.

"Het is fijn om acteurs te hebben die zowel de rol vertolken als kunnen zingen. Beyoncé en Donald laten iets compleet nieuws en opwindends zien."

Acteur vs. dier

Disney postte ook prachtige foto's van de acteurs tegenover hun dierlijke alter-ego. Zo zie je naast Simba en Nala ook Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) als Scar, Seth Rogen (Superbad, Neighbours) als Pumba en Eric André (The Internship), Florence Kasumba (Black Panther) en Keegan-Michael Key (The Predator) als de hyena's.

The Lion King draait vanaf 17 juli in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie