Films, Series & TV

Bilal Wahib: "Mocro Maffia seizoen twee wordt spannender!"

  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib: "Mocro Maffia seizoen twee wordt spannender!"

Bilal Wahib verklapte tijdens de Insta Q&A in de FunX DiXte 1000 Avondshow dat het tweede seizoen van Mocro Maffia nog spannender gaat worden dan het eerste! Mo de Show vertelde FunX-reporter Jeansen dat hij eigenlijk niets mocht loslaten over het seizoen dat in april 2020 verschijnt op Videoland, maar de acteur die ook speelde in de Gouden Kalf-winnende film De Libi, gaf wel alvast zijn mening over de actieserie.

"Mocro Maffia S02: F*cking hard!"

"We zitten midden in de draaiperiode," vertelt Bilal bij FunX. "Ik kan wel zeggen dat het fucking hard gaat worden. April 2020 komt het uit. Ik vind het tweede seizoen spannender. Er komen nieuwe rollen en er is veel variatie. Ik ben op veel draaidagen geweest en ze deliveren echt, dus het wordt vet!"

funxvideo_5dcb1a0738115

Serie Commando's

Mocro Maffia is overigens niet het enige project waar Bilal Wahib aan meewerkt. Zo weten we ook dat hij een van de hoofdrollen speelt in de tiendelige serie Commandos. De serie verschijnt in het voorjaar van 2020 bij AVROTROS op NPO 3. "Ik heb gedraaid in Zuid-Afrika, Nederland en in Belgiƫ", zegt Bilal daarover. "Black ops-shit, niemand mag weten dat ik in dat land aan het werk ben! En het is met Werner Kolf, Teun Kuilboer, Kay Greidanus, Egbert-Jan Weeber en Chiem Vreeken." In Commando's draait het verhaal om oud-commando John de Koning (Werner Kolf), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria. Hij wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn oude team probeert te elimineren.

Hele veel bilal

Er komen de komende tijd heel veel toffe dingen aan voor Gouden Kalf-winnaar Bilal Wahib: "Ik kan een hele lijst voor je opnoemen", zegt hij bij FunX. Wil je helemaal up-to-date blijven? Volg hem dan via IMDB of Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie