Films, Series & TV

Documentaire van Boef 'Gewoon Boef' breekt record

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Documentaire van Boef 'Gewoon Boef' breekt record

Boef breekt een groot record met zijn documentaire Gewoon Boef, die op 8 mei uitkwam op Videoland. Nog nooit werd een Videoland Original-documentaire binnen 24 uur zo vaak bekeken als deze, waarin het levensverhaal van Boef wordt verteld.

Trots

Videoland meldde het nieuws van het record aan RTL Boulevard. Ze laten weten dat ze trots zijn op het feit dat Gewoon Boef de meest gestreamde Videoland Original documentaire binnen 24 uur ooit is. Met het verbreken van het record haalt Boef onder anderen de docu’s op Videoland van zijn collega’s Famke Louise en Bizzey in.

Kwetsbare Boef

De rapper uit Alkmaar is voor de docu acht maanden gevolgd. In die tijd werd duidelijk dat Boef nog vaak struggled met zijn verleden. In Start met Fernando vertelde hij dat het daarom ook niet makkelijk was om deze docu te maken. In de docu gaat het onder anderen over het moment dat zijn pleegmoeder op sterven lag en hoe dit zijn leven compleet heeft veranderd. "Het laatste wat zij tegen mij zei, was: 'Soof, maak alsjeblieft wat van je leven.' Dat is mij echt altijd bijgebleven. Toen ik terugging naar de gevangenis was dat de motivatie en het vuur om een switch te maken voor als ik eruit kwam. [...] Ik heb heel mijn leven te danken aan haar. Alles wat ik doe, doe ik eigenlijk voor haar. Ik ben heel blij dat het uiteindelijk is gelukt en ik heb ook het gevoel dat zij stiekem meekijkt met al het succes." Boef stelt zich dus kwetsbaar op en dat wordt goed ontvangen door de kijkers.

Ster advertentie
Ster advertentie