Films, Series & TV

Cho en Akwasi maken een persoonlijke rap met Danny de Munk en Gregory Sedoc in 'Hiphop Stars'

foto: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. Cho en Akwasi maken een persoonlijke rap met Danny de Munk en Gregory Sedoc in 'Hiphop Stars'

In een nieuwe aflevering van Hiphop Stars hielpen rappers Akwasi en Cho beroemdheden Danny de Munk en Gregory Sedoc bij het maken van een zeer persoonlijke rap. Beide tunes zijn gebaseerd op een Nederlandse popklassieker. Na diepe gesprekken met presentator Fernando Halman doken de artiesten de studio in met schrijver, producer en muzikant Glen Faria. Het eindresultaat lieten ze horen in een uitverkochte Melkweg.

Cho en Danny

De kennismaking tussen zanger en acteur Danny de Munk en rapper Cho ging deels over het vaderschap en hun partners. Tijdens dat gesprek bleek al snel dat Danny een ode aan zijn vrouw Jenny wilde brengen. Hij vertelde al dat Jenny - met wie hij al decennia samen is - zijn steun en toeverlaat is: "Achter elke kleine man staat een hele grote vrouw. Zij is mijn grote liefde. Ze is zorgzaam, knap qua innerlijk en uiterlijk. Ik had mij geen betere vrouw kunnen wensen."

Akwasi en Gregory

Rapper en labeleigenaar Akwasi wist vooraf niet dat hij gekoppeld was aan Gregory Sedoc. De ex-kampioen hordelopen is met meer dan twintig medailles een van de succesvolste atleten die ons land heeft gekend. Maar rappen, dat heeft hij al lang niet gedaan. Akwasi hielp hem uit zijn comfortzone en zo ontstond iets heel moois dat ze samen naar het podium tilden.

Ster advertentie
Ster advertentie