Films, Series & TV

Mensa bij 'Andy in de Auto': "Gefocust op geld, geen tijd voor vriendin"

foto: YouTube: Andy van der Meijde
  1. Newschevron right
  2. Mensa bij 'Andy in de Auto': "Gefocust op geld, geen tijd voor vriendin"

Andy van der Meijde heeft rapper Mensa opgehaald bij zijn huis in Zaandam voor een uitgebreid interview. Hij woont daar samen met zijn moeder, maar ziet haar weinig. Uitslapen doet Mensa namelijk niet meer. Alle tijd die de 20-jarige 1OAK-rapper heeft, is gericht op het maken van geld. "Of ik ga naar de studio of ik ga geld zoeken. Je kan investeren of door te praten met mensen voor nieuwe ideeën."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coronacrisis

Door de coronacrisis heeft Mensa een aantal optredens gemist, maar zijn toekomst blijft de rapper helder zien: "Ik heb niet veel optredens gemist, maar ze stonden wel en ze gaan allemaal niet door." Ondanks een gebrek aan inkomsten blijft Mensa positief: "Het is een kleine val voor een grote terugkomst. Het komt goed, ik maak mij niet druk. Ik zit pas net in de game."

Mensa op het voetbalveld

Mensa wilde altijd al geld verdienen. In het verleden droomde hij van een carrière als voetballer, maar dat heeft hij niet gehaald. Gelukkig is hij als rapper dankzij het succes van Hoe Dan? en Geen Rem wel dichter bij het voetbalveld gekomen. Zijn foto staat namelijk op de nieuwe Eredivisiebal, samen met andere muzikale talenten zoals Yade Lauren, Jack, ADF Samski, Philly Moré en Caza.

Per toeval rapper

De voetbaldroom van Mensa werd misschien geen succes, maar de start van zijn muzikale carrière daarentegen wel. De rapper gaat als een speer, terwijl hij per toeval in de muziekbusiness stapte. Mensa was toevallig met vrienden mee naar de muziekstudio en is daar eigenlijk nooit meer weggegaan. "De eerste track maakte ik twee jaar geleden", vertelde hij Andy en sindsdien regent het miljoenen views. En die kenmerkende dansies zijn een groot succes.

Geld boven vriendin

Doordat zijn carrière zo goed gaat, is Mensa gestopt met zijn mbo-opleiding. Zo heeft hij meer tijd heeft om zijn doelen te bereiken. Liefde maakt daar overigens geen deel van uit: "Ik wil een verse auto kunnen halen, vers gezond blijven en alles vers. We hebben goals. Albums, alles komt uit." Een vriendin heeft hij niet en dat is een bewuste keuze. "Ik ben nu gefocust op mezelf en zou een vriendin niet de volledige aandacht kunnen geven." Voordat het album uitkomt is het tijd voor een liefdestrack en die gaat volgens Mensa Hello Bae heten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie