Films, Series & TV

Disney kondigt nieuw deel aan in 'Toy Story'-reeks

foto: YouTube: Pixar
  1. Newschevron right
  2. Disney kondigt nieuw deel aan in 'Toy Story'-reeks

Fan van de Toy Story-films? Maak dan je borst maar nat, want er komt een nieuw deel aan in de geliefde filmreeks van Pixar. Dat heeft Disney-topman Bob Iger gisteren aangekondigd na de bekendmaking van de kwartaalcijfers.

Toy Story 5

Los van het nieuws dat Toy Story 5 in de maak is, deelde Iger geen verdere details over de kinderfilm. De eerste Toy Story kwam in 1995 uit en werd een regelrechte hit. Daarna volgden nog drie vervolgen in de populaire reeks over speelgoed dat tot leven komt buiten het zicht van mensen. Vooral de laatste twee delen, Toy Story 3 en Toy Story 4, waren erg succesvol en leverden beiden meer dan een miljard dollar op. Vorig jaar kwam er ook nog een spin-off uit, genaamd Lightyear. Die film bleek echter minder succesvol te zijn dan zijn voorgangers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frozen 3

Naast Toy Story 5 liet de Disney-topman ook weten dat fans van Frozen uit kunnen kijken naar deel drie in die reeks. Net als de laatste twee Toy Story-films wisten beide delen van Frozen meer dan een miljard dollar op te leveren. Wanneer Frozen 3 in de bioscoop verschijnt is nog onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie