Films, Series & TV

David Hasselhoff: "Knight Rider keert terug!"

foto: NBC/Universal
  1. Newschevron right
  2. David Hasselhoff: "Knight Rider keert terug!"

Er rijden steeds meer auto's die spraakcommando's begrijpen en een navigatiesysteem bezitten, een beetje zoals de zwarte auto K.I.T.T. uit de jaren tachtig serie Knight Rider. Veertig jaar later werken er nu mensen aan een reboot van de populaire serie die jarenlang herhaald is op de Nederlandse televisie.

K.I.T.T.

David Hasselhoff speelde in een ver verleden de rol van Michael Knight. Michael nam het in de serie Knight Rider op tegen allerlei soorten criminelen. Daarbij kreeg hij hulp van een bijna onverwoestbare auto (K.I.T.T.). De kunstmatig intelligente auto kon op commando opdrachten uitvoeren en had een paar knoppen zoals een schietstoelknop en de turbo boost waardoor hij tientallen meters kon 'springen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Comeback

In 2008 keerde de Knight Rider terug als een vervolg op de serie uit de jaren tachtig, maar dat duurde maar zeventien afleveringen. Een tweede seizoen is er nooit van gekomen. Gelukkig voor de fans, komt er een nieuwe Knight Rider aan. Geen vervolg, maar een reboot van de populaire serie.

Serie of film?

In een recent interview met The Mirror zegt David Hasselhoff dat hij erbij betrokken is en dat ze nog niet bepaald hebben of het een film of een serie gaat worden: "Knight Rider is een project dat al een tijdje loopt. Het is in handen van de juiste mensen. Het is niet officieel en ik mag er eigenlijk niets over vertellen. We weten nog niet of het een serie of een film gaat worden. Ik hoop dat het een tv-serie gaat worden, want dat is wat ik leuk vind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie