Films, Series & TV

Videoland dropt officiële trailer van 'Mocro Maffia' seizoen 3

foto: YouTube: Videolandfoto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Videoland dropt officiële trailer van 'Mocro Maffia' seizoen 3

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog een paar nachtjes slapen en dan komt seizoen 3 van Mocro Maffia ein-de-lijk uit! 29 januari om precies te zijn. Om je alvast een beetje te hypen dropte Videoland vandaag de eerste officiële trailer van het nieuwe seizoen.

De oorlog gaat door

Al vrij snel na het droppen van het succesvolle tweede seizoen kwam de cast van de serie met het nieuws dat alle fans wilden horen. Dat er een derde seizoen zou komen, was meteen een feit. "Denk je dat we jullie achterlaten met zo'n fantastische cliff en dan... challas?", liet Ahmed Akkabi a.k.a. 'Paus' weten.

In het derde seizoen gaat de oorlog door tussen Paus en Potlood, die er alleen voor komt te staan aangezien Romano spoorloos is. In het eerste deel van de de trailer van seizoen 3 is een gekke bankoverval te zien. Ook zijn er weer wat bekende gezichten te zien die zullen terugkeren, zoals ICE en Bilal Wahib, maar ook Kalibwoy en Royston Drente.

Wekelijks te zien

Fans kunnen heel veel dopes gaan verwachten. Videoland verklapt op Instagram alvast: "Er wacht nog een cadeautje op je heel binnenkort." De afleveringen van het nieuwe seizoen zullen niet meteen allemaal te zien zijn. "We wilden jullie zo snel mogelijk verrassen met het derde seizoen!", legt Videoland uit. "Omdat we nog volop bezig zijn met de afleveringen, is het daarom wekelijks te zien. Geloof ons: het wachten waard."

Ster advertentie
Ster advertentie