Films, Series & TV

Nieuwe beelden Videoland-docu 'Gewoon Boef'

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe beelden Videoland-docu 'Gewoon Boef'

Boef gaat tegenwoordig harder dan ooit. De rapper is in een paar jaar uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in Nederland, maar is nog lang niet klaar met bouwen aan zijn carrière. Aangezien er genoeg in zijn leven gebeurt, besloot Videoland de camera's mee te sturen om een openhartig inkijkje in zijn leven te kregen.

Intieme beelden

Iedereen weet dat Boef niet bepaald het braafste jongetje van de klas is en de docu zal dan ook genoeg controversiële momenten bevatten. "In het spraakmakende portret geeft Boef een intiem en persoonlijk kijkje in zijn veelbewogen leven en doet hij voor het eerst publiekelijk een boekje open over zijn pijnlijke jeugd", luidt de omschrijving van de documentaire.

Emotionele kant

In een eerste teaser zien we onder andere al hoe Sofiane emotioneel wordt als hij over zijn moeilijke jeugd begint. Hij vertelt: "Toen mijn moeder op haar sterfbed lag, zei ze tegen mij: 'Sofiane, alsjeblieft... Maak iets van je leven'. En dat is me gewoon bijgebleven. Ik dacht: ik moet het maken." Dat lijkt meer dan gelukt...

‘Gewoon Boef’ is vanaf 8 mei op Videoland te zien. Bekijk hieronder de eerste teaser.

Ster advertentie
Ster advertentie