Films, Series & TV

Temptation Saailand: 7 irritaties die kijkers dit seizoen hebben

foto: Youtube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Temptation Saailand: 7 irritaties die kijkers dit seizoen hebben

Temptation Island is met 720.000 kijkers wel populair te noemen, maar toch hebben de kijkers veel irritaties dit seizoen. Hieronder lees je de zeven grootste ergernissen.

7. denzel

Vanaf het moment dat de nieuwe verleider Denzel in het programma zit, zegt hij vaak: "Nu gaan we echt wat doen". Maar inmiddels is het programma bijna ten einde en is er nog steeds niks gebeurd...

6. jaimy

Jaimy heeft nogal een grote mond in het programma. Hij heeft zo ongeveer over iedereen wel wat naars gezegd. Ook profileert hij zich als koning van de vrouwen, maar eigenlijk heeft hij vrij weinig voor elkaar gekregen.

5. patsergedrag van sidney

En dan misschien wel de meest aanwezige persoon van dit seizoen: Sidney. Hij gooit krukken in het zwembad, laat maar al te graag zijn gespierde lichaam zien en doet alsof hij de stoerste man op aarde is. Ondertussen is hij hartstikke onzeker en laat hij zich enorm kennen door de beelden van de verleiders.

4. presentatoren die stoken

Het begeleiden en provoceren van de kandidaten hoort misschien een beetje bij het beroep van de presentatoren, maar volgens Rick en Annelien is het nooit goed. Gaan de koppels de Temptation niet aan dan ben je niet geschikt voor het programma. En als ze de verleiding volledig aangaan dan gaan ze al bijna vreemd in hun ogen.

3. HEIKKI IS 24/7 VERDRIETIG

Nadat Heikki slechte beelden van Milou zag bij het kampvuur, ziet hij zijn relatie niet meer zitten. Hij slaapt niet meer en de beelden van Milou gaan niet meer uit zijn hoofd. Dat je verdrietig bent is logisch, maar moet je nu echt zó dramatisch doen?

2. zeuren van rodanya

Rodanya geeft aan te willen zien dat haar vriendje Morgan de verleiding meer aangaat. Wanneer hij dat doet, is Rodanya echter ook niet tevreden. Het is ook nooit goed.

1. laura die gaapt

De grootste irritatie van dit seizoen is zonder twijfel Laura! Hoewel het vast een lieve meid is, zijn de kijkers niet bepaald over haar te spreken. Laura gaapt zo ongeveer iedere scène van het programma en gaat nou ook niet bepaald de verleiding aan. Dat geldt trouwens ook voor haar vriend Roger, die elke avond 11 uur op bed ligt en kinderachtig wegrent als hij een verleidster ziet.

Ster advertentie
Ster advertentie