Films, Series & TV

Michael B. Jordan werkt aan serie over Muhammad Ali met Roc Nation

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan werkt aan serie over Muhammad Ali met Roc Nation

Muhammad Ali wordt door velen beschouwd als de grootste bokser aller tijden. Na zo veel legendarische gevechten is er meer dan genoeg content om een mooie serie over hem te maken. Dat is precies waar Michael B. Jordan momenteel mee bezig is. Met zijn productiebedrijf Outlier Society TV werkt hij aan een miniserie over The Greatest.

Deals

Michael B. Jordan gaat lekker met zijn eigen productiebedrijf. Zo sloot de acteur met zijn bedrijf onlangs een filmdeal met Amazon Studios. Daarnaast werkt hij nu dus aan een serie over Muhammad Ali. Dat doet hij trouwens niet alleen, want hij werkt daarvoor samen met Jay-Z's Roc Nation.

"Het is een grote eer en ik zal het met respect doen", aldus Jordan over de miniserie in een interview met Deadline. "Het project heet nu 'The Greatest' en we werken samen met Roc Nation aan de muziek." Verder belooft hij dat de serie diep in het leven van Muhammad Ali duikt. "Mensen kennen Muhammad Ali van zijn jaren als bokser, maar dit is een kans om verder te gaan dan de ring en meer te weten te komen over de man."

Rol van Ali

Als je hoopt dat Jordan zelf de rol van Ali op zich zal nemen, heb je helaas pech. Aan Deadline laat hij weten vooral achter de schermen te staan bij dit project. "Ik speel hem niet. Dat kan ik je met zekerheid zeggen. Verder zijn we nog in de beginfase, dus kan ik er niet te veel over zeggen. We zijn nog aan het puzzelen, maar het wordt zeker iets om naar uit te kijken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie