Films, Series & TV

De Niro, Pacino en Pesci in nieuwe trailer Netflix-film 'The Irishman'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. De Niro, Pacino en Pesci in nieuwe trailer Netflix-film 'The Irishman'

Netflix komt volgende week met een van de grootste Original-producties ooit: The Irishman. In deze gangsterfilm van 3,5 uur lang komen Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci samen om het verhaal over een van de grootste onopgeloste mysteries in de Amerikaanse geschiedenis te vertellen, namelijk de verdwijning van de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa (Pacino).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maffiazaken

The Irishman is gebaseerd op I Heard You Paint Houses, een boek dat Charles Brandt in 2004 uitbracht. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de georganiseerde misdaad in Amerika na de Tweede Wereldoorlog. Het wordt verteld door de ogen van Frank Sheeran (De Niro), een oorlogsveteraan die als oplichter en huurmoordenaar te maken krijgt met enkele van de meest beruchte figuren van de 20e eeuw, waaronder maffiabaas Russel Bufalino (Pesci).

Martin Scorsese

De film wordt geregisseerd door Oscar-winnend regisseur Martin Scorsese, die onder andere Goodfellas, The World of Wall Street, Casino en The Departed op zijn naam heeft staan. De cast bestaat naast de drie legends uit onder anderen Harvey Keitel (Reservoir Dogs), Anna Paquin (X-Men) en Jesse Plemons (Game Nights).

Verjongingstechniek

De hoofdrolspelers zijn al behoorlijk op leeftijd, maar spelen in de film personages van verschillende leeftijden. Om dat te realiseren, is gebruikgemaakt van een zogenaamde de-aging VFX-techniek waarmee de acteurs er jonger uitzien. Die special effects kosten behoorlijk wat centen en de film is met een budget van zo'n 175 tot 200 miljoen dollar dan ook de duurste Netflix Original tot nu toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Irishman is in een select aantal bioscopen te zien en staat vanaf 27 november op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie