Films, Series & TV

Marvel releast veelbelovende officiële trailer van 'Black Panther'

  1. Newschevron right
  2. Marvel releast veelbelovende officiële trailer van 'Black Panther'

Na de spannende teaser trailer, heeft Marvel nu ook de officiële trailer van Black Panther uitgebracht. En de beelden zien er weer veelbelovend uit. Deze nieuwe Marvel-film vertelt het verhaal van T'Challa, gespeeld door Chadwick Boseman, als superheld Black Panther.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koning van Wakanda

T'Challa gaat in de film terug naar het fictieve land Wakanda om daar koning te worden. Het koninkrijk staat bekend als één van de meest ontwikkelde landen op technologisch gebied. Als heerser heeft T'Challa ook de zware taak om Wakanda te verdedigen tegen bedreigingen van buitenaf. Hij moet al zijn krachten inzetten om de oude vijand Erick Killmonger (Michael B. Jordan) te verslaan.

Black Panther

Black Panther had eerder ook een rol in de Marvel-film Captain America: Civil War. Hij maakte deel uit van het Avengers-team. De plannen voor een eigen film voor Black Panther bestonden al langer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

De film is geregisseerd door Ryan Coogler. Hij heeft ook de regie gedaan voor Creed. Naast Chadwick Boseman en Michael B. Jordan, maken ook Sterling K. Brown, Lupita Nyong'o, Danai Gurira en Daniel Kaluuya een rol in de film.

Black Panther is vanaf februari 2018 in de bioscoop te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie