Films, Series & TV

Netflix en Nickelodeon kondigen Octo spin-off aan

foto: Youtube
  1. Newschevron right
  2. Netflix en Nickelodeon kondigen Octo spin-off aan

Om de strijd aan te gaan met concurrenten zoals Disney+, gaat Netflix samenwerken met Nickelodeon. Een van de eerste aankondigingen is een spin-off van de SpongeBob serie. De nieuwe serie zal zich focussen op een andere personage dan de spons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Octo in eigen serie

Het is tijd voor alle Octo fans om zich te verzamelen. Hij heeft lang genoegen moeten nemen met een bijrol, maar nu is de spotlight van hem. Er waren al eerder geruchten van een spin-off van SpongeBob maar het lijkt nu echt te gaan gebeuren. Naast zeuren en klagen doet Octo niks liever dan klarinet spelen.

Het verhaal krijgt dan ook een muzikale wending en iedereen heeft wel een idee van de moeizame muziekcarrière van onze Octo. Gelukkig leiden de muzikale ambities van Octo vaak tot grote chaos of grappige momenten zoals, we eigenlijk van SpongeBob gewend zijn.

Netflix gaat de strijd aan

Netflix verliest steeds meer van zijn content aan de concurrenten en probeert zich op deze manier te onderscheiden van de competitie. Nickelodeon ontvangt 200 miljoen van Netflix voor deze samenwerking. De bedoeling is dat Nickelodeon originele series exclusief gaat produceren voor Netflix. Er zijn helaas geen details vrijgegeven over de nieuwe personages of andere nieuwe series die de kijkers kunnen verwachten.

Er wordt natuurlijk gehoopt dat de classics nu ook op Netflix zullen verschijnen. Helaas is het ook niet bekend wanneer en welke titels zullen verschijnen op Netflix. Netflix hoopt door middel van deze samenwerking een jonger publiek te trekken en vooral het publiek dat ook jonge kinderen heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie