Films, Series & TV

Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  1. Newschevron right
  2. Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

Sommige anti-pedoactivisten gaan ver in hun strijd tegen pedofilie. Ze sporen de pedo's op en exposen ze of slaan ze zelfs in elkaar. Danny Ghosen sprak in Danny op Straat met een aantal van deze 'pedo-hunters' en vroeg ze of hun acties soms niet te ver gaan. Is het wel verstandig om voor eigen rechter te spelen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Confrontatie

"Pedofilie vind ik pas corona. Dát is het echte corona", aldus een van de pedo-hunters die zelf actie onderneemt om te voorkomen dat pedofielen zich vergrijpen aan minderjarigen. In het programma vertelt hij dat hij geen vertrouwen heeft in de politie, omdat die alleen maar bezig zijn met corona. Daarom heeft hij via een nepprofiel afgesproken met een pedoseksueel.

"Ik denk dat die man er nu wel twee keer over na gaat denken voordat hij kleine meisjes wil neuken." De confrontatie, die gedeeltelijk te zien is in het programma, was op zijn zachtst gezegd heftig te noemen. Zelf vond de pedo-hunter het niet te ver gaan: "Het ging er best wel normaal aan toe, het kan nog wel harder." Hij begrijpt dat anderen het misschien zielig vinden voor de pedoseksueel, maar hij staat volledig achter zijn acties. "Als je nadenkt over wat deze man allemaal wil en schrijft naar mij, dan zou je beseffen waarom het er zo hard aan toe gaat."

Praten

De pedo-hunter denkt dat dit soort harde confrontaties nodig zijn. "Met praten gaan we niks oplossen. Stel je voor je dochter is gepakt, ga je dan nog praten met diegene? Ik denk het niet." Wat anderen ervan denken, kan hem niets schelen. "Ik maak me alleen maar zorgen om die kinderen, de rest boeit me echt niet."

Pedo's

Een andere aflevering van Danny op Straat over pedofilie, zorgde eerder dit jaar voor veel ophef. Danny ging toen langs bij twee pedofielen, waaronder activist Nelson, die een politieke partij wil oprichten om zo seks met kinderen legaal te maken. Mensen reageerden boos en vol afschuw op het interview en begrepen niet waarom er een podium aan Nelson werd gegeven.

Ster advertentie
Ster advertentie