Films, Series & TV

Teaser van 'Sleepers' toont Adje en Tatta van 'Mocro Maffia' in actie

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Teaser van 'Sleepers' toont Adje en Tatta van 'Mocro Maffia' in actie

Als je een trouwe kijker van Mocro Maffia bent, dan geniet je vast en zeker van de acteerskills van Robert de Hoog, beter bekend als het personage Tatta. Vanaf 8 december gaat hij ongetwijfeld de show stelen als hoofdrolspeler in de zesdelige-serie Sleepers. Videoland heeft vandaag een teaser gedeeld van de veelbelovende crimeserie.

Corrupte agent

Sleepers vertelt het verhaal van Martin (Robert de Hoog), een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Ondanks dat zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) rechercheur is bij interne zaken van de politie, voelt Martin zich steeds meer getrokken tot de onderwereld. Dat komt mede door Dwight, het personage dat in de serie wordt vertolkt door Adje. Lukt het Martin om zijn morele verval te verbergen voor zijn vrouw?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Infiltreren bij de politie

Volgens RTL Nieuws is Sleepers geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool sturen, om op die manier bij de politie te infiltreren. Deze infiltranten worden ook wel 'sleepers' genoemd.

Ster advertentie
Ster advertentie