Films, Series & TV

Dave Bautista gijzelt gezin in trailer van duistere horrorfilm 'Knock at the Cabin'

foto: YouTube: Universal Pictures
  1. Newschevron right
  2. Dave Bautista gijzelt gezin in trailer van duistere horrorfilm 'Knock at the Cabin'

Wat doe je als spierbundel Dave Bautista samen met drie anderen je gezin gijzelt en je vertelt dat je de apocalypse kunt voorkomen door een gezinslid op te offeren? Dan doe je er natuurlijk alles aan om je gezin te redden ongeacht het dodental dat daarop zal volgen. Eric (Ben Aldridge) en Andrew (Jonathan Groff) weten er alles van, aangezien zij voor deze onmogelijke keuze staan in de duistere horrorfilm Knock at the Cabin.

Bloedstollende horrorfilm

Knock at the Cabin is het nieuwste project van regisseur M. Night Shyamalan, bekend van The Sixth Sense, Glass en Split, en lijkt op basis van de eerste trailer een bloedstollende horrorfilm te worden. Voor de film liet Shyamalan zich inspireren door het boek The Cabin at the End of the World uit 2018 van schrijver Paul G. Tremblay.

Vervelende keuze

Knock at the Cabin speelt zich af in een afgelegen hut waarin Andrew en Eric samen met hun dochter Wen genieten van een welverdiende vakantie. Geheel onverwachts krijgt het gezin bezoek van vier onbekenden die van hen eisen dat ze een vervelende keuze maken: een gezinslid opofferen om de apocalypse af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld moet het gezin de knoop zien door te hakken voordat het te laat is.

Vanaf 3 februari 2023 kun je in de bioscoop zien of het gezin heelhuids uit de hut weet te ontsnappen of in staat is om het ondenkbare te doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie