Films, Series & TV

John Wick wordt tv-serie: The Continental

foto: johnwick.movie
  1. Newschevron right
  2. John Wick wordt tv-serie: The Continental

John Wick verhuist van de bios naar de televisie, want er wordt gewerkt aan een serie rondom de actiefilm. Alleen draait het deze keer niet om Keanu Reeves, maar om The Continental. Dat is het beroemde hotel uit de John Wick-films waar de huurmoordenaars veilig en onbewapend rond kunnen lopen.

The Continental

Volgens de Hollywood Reporter duikt de naam van Keanu Reeves op als producent, maar ook als acteur. Hij krijgt waarschijnlijk een klein rolletje. Het Amerikaanse tv-kanaal Starz gaat de serie The Continental noemen en volgens de algemeen directeur Chris Albrecht wordt het een serie zoals je die nooit eerder op televisie hebt gezien. "The Continental belooft denderende vechtscènes en intense schietpartijen tussen de professionele huurmoordenaars en hun doelwitten."

via GIPHY

Lionsgate

De deal tussen Starz en John Wick is mede ontstaan doordat het Canadese entertainmentbedrijf Lionsgate de tv-zender in 2016 heeft gekocht. Alle rechten van de John Wick-films liggen in handen van Lionsgate. Het is dan ook geen wonder dat regisseur Chad Stahelski van de tweede en derde John Wick-film de pilotaflevering van The Continental gaat schieten. De originele schrijvers van de films zijn ook nauw betrokken bij de serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie