Films, Series & TV

Coming to America komt met sequel

  1. Newschevron right
  2. Coming to America komt met sequel

Dertig jaar na de legendarische film Coming to America komt er een sequel! De schrijvers van de originele film hebben bij Paramount Pictures getekend voor de opvolger. Dit meldt The Hollywood Reporter. Het project zit nog in de beginfase, maar Kevin Misher (Carrie, Public Enemies) zal de film gaan produceren. Of Eddie Murphy ook een rol zal spelen in de sequel is nog niet bekend.

Prince Akeem

De originele film gaat over de knappe prins Akeem. Hij vertrekt uit het fictieve Afrikaanse land Zamunda om onder zijn gearrangeerde huwelijk uit te komen. Hij vlucht naar Queens, New York en gaat op zoek naar een onafhankelijke vrouw. Check de trailer van 1988 hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eddie Murphy

Een tijd geleden werd er wel een tweet gestuurd door Eddie Murphy waarin werd gehint naar een mogelijke sequel. Via het inmiddels verwijderde 'officiƫle Twitteraccount' van Eddie Murphy werd in maart al een tweet naar buiten gestuurd over een mogelijk vervolg. Eddie's dochter postte de reactie van haar vader op Instagram. Hij bleek van niets te weten. Helaas...

Ster advertentie
Ster advertentie