Films, Series & TV

Eerste trailer 'De Bachelorette' met Gaby Blaaser vol romantiek

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Eerste trailer 'De Bachelorette' met Gaby Blaaser vol romantiek

Gaby Blaaser heeft nog altijd niet de liefde van haar leven gevonden, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Vanaf 20 mei is de hoogblonde influencer te zien op Videoland in The Bachelorette.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een en al liefde

Uit honderden aanmeldingen zijn er achttien mannen geselecteerd die helemaal naar Zuid-Afrika zijn gevlogen om daar het hart van Gaby te veroveren. "Ik ben heel erg toe aan liefde. Ik sta er nu echt voor open. Dat is een lange tijd niet zo geweest, maar ik heb echt zin om het weer toe te laten," aldus de actrice. Op de eerste beelden is te zien hoe Gaby meer en meer een klik heeft met de mannen en er zelfs wordt gezoend. In een paar weken tijd wordt de club steeds kleiner, aangezien Gaby aan het eind van de aflevering slechts een beperkt aantal rozen mag weggeven aan mannen die mogen blijven.

Geslaagd avontuurtje

De opnames zijn inmiddels achter de rug en Gaby kijkt terug op een geslaagd avontuurtje. "Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren", vertelt ze aan RTL. "Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven."

Presentatie

De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder. Hij vertelde eerder al dat Gaby 'de ware' gevonden heeft tijdens het programma. Dat belooft wat! Bekijk hierboven de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie