Films, Series & TV

Explosieve trailer 'Fast & Furious 9' zit vol verrassingen

foto: YouTube: Universal Pictures UK
  1. Newschevron right
  2. Explosieve trailer 'Fast & Furious 9' zit vol verrassingen

Op een groot evenement in Miami met optredens van Cardi B, Ozuna, Wiz Khalifa en Ludacris is gisteren de trailer van Fast & Furious 9 naar buiten gebracht! In het nieuwe deel van een van de langslopende filmseries ooit wordt Vin Diesel als Dominic Toretto herenigd met zijn Fast & Furious-familie. En natuurlijk gaat dat gepaard met de meest krankzinnige en overdreven stunts ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaste crew

De rest van de vaste crew, bestaande uit Michelle Rodriguez, Tyrese, Ludacris, Jordana Brewster, John Cena, Nathalie Emmanuel en Charlize Theron, keert ook terug in de nieuwe F&F-film. Ook zie je Dominics zoontje Brain, uiteraard vernoemd naar Paul Walkers personage. Alsof dat nog niet genoeg is, zit er aan het eind van de trailer een verrassing. Er duikt namelijk een geliefd oud personage op...

Cardi B en Ozuna

In de Fast & Furious-reeks hadden de afgelopen jaren al verschillende artiesten een gastrol. Vin Diesel maakte eerder bekend dat dit keer Cardi B en Ozuna een rolletje te pakken hebben. Dit alles is tot stand gekomen onder de regie van Justin Li, die ook deel vijf en zes regisseerde.

Fast & Furious 9 draait vanaf 22 mei in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie