Films, Series & TV

Netflix komt met Italiaanse tienerdrama: 'Under the Riccione Sun'

  1. Newschevron right
  2. Netflix komt met Italiaanse tienerdrama: 'Under the Riccione Sun'

Wat kan er allemaal mis gaan tijdens een Italiaanse zomer aan de drukke stranden van Riccione? Heel veel als je het aan Mara, Tommy, Guenda, Marco, Emma, Ciro, Furio, Camilla, Bea en Gualtiero zou vragen. In de romantische tienerdrama Under the Riccione Sun (Sotto Il Sole Di Riccione) leren zij elkaar kennen en na deze zomer zal niets meer hetzelfde zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Under the Riccione Sun

Under the Riccione Sun is een Italiaanse Netflix-film waarin liefde en vriendschappen centraal staan. Een groepje jongeren brengt de zomer samen door in de badplaats en leert steeds meer over elkaar en ook over zichzelf. Aan de drukke stranden van Riccione doen en durven ze meer dan ooit.

1 juli op Netflix

De hoofdrollen in Under the Riccione Sun (Sotto Il Sole Di Riccione) worden gespeeld door Cristiano Caccamo, Davide Calgaro, Matteo Oscar Giuggioli, Ludovica Martino, Saul Nanni, Fotinì Peluso en Claudia Tranchese. Het is de eerste film van YouNuts en verschijnt 1 juli op Netflix.

BADPLAATS

Je vraagt je misschien af wat Riccione zo speciaal maakt dat er zelfs een film over gemaakt is. Het is een luxe badplaats waar je naar de markt kan, maar ook dure modewinkels kan bezoeken. Uitgaan kan tot het licht wordt in deze plaats waar genoeg te doen is voor jongeren en ouderen. Het ligt in het oosten van Italië aan de Adriatische kust. Riccione heeft een lang strand van zes kilometer en een luxueuze jachthaven. Ook ligt het dicht bij een andere populaire badplaats: Rimini.

Ster advertentie
Ster advertentie