Films, Series & TV

De beste momenten uit de heftigste 'Temptation Island' ooit! [SPOILER ALERT]

  1. Newschevron right
  2. De beste momenten uit de heftigste 'Temptation Island' ooit! [SPOILER ALERT]

''De heftigste Temptation tot nu toe!'' Met deze uitspraak werd het nieuwe seizoen van 'de ultieme relatietest' aangekondigd. Het begon allemaal heel kalm, maar nu lijkt de bom dan echt te zijn ontploft. Vanavond werd in Nederland de tiende aflevering uitgezonden en het was één grote chaos. De mannen wisten zich tot die tijd in te houden, maar nadat ze zagen hoe het er bij het vrouwenkamp aan toeging, sloegen alle stoppen door.

Drama

Annelien kon het niet laten om de heftige beelden aan de vrouwen te laten zien en dat zorgde voor veel drama, maar vooral voor nog meer vreemdgaan. Het was misschien een pijnlijke aflevering, maar stiekem is het ook heel erg vermakelijk om hiernaar te kijken. Daarom hierbij nog even de beste momenten van vanavond op een rijtje:

Lisa & Merijn

Lisa verwachtte in eerste instantie geen moeilijkheden bij het zien van de laatste beelden. Toen wist zij natuurlijk nog niet dat Merijn haar sneaky gedrag allang doorheeft. Merijn geeft geen fuck meer en stort zich volledig op verleidster Pommeline. En die beelden komen hard aan bij Lisa. Dat is snel over, want Lisa vergrijpt zich niet alleen Karim, maar ook aan Giuseppe. Of toch Alex? Of gaat ze toch weer terug naar Karim? Of toch maar Giuseppe?

lize & jefferson

Het zat er allang aan te komen, maar eindelijk was hij daar vandaag: de kus van Ken en Lize. Lize is helemaal klaar met Jeffie, er zijn immers ''genoeg visjes in de zee''. De beelden van Jefferson doen haar helemaal niets meer en ze vindt het nu vooral vermakelijk wat er gebeurt op het andere eiland. Hoewel Jefferson in de eerste afleveringen nog helemaal niets fout deed, rende zij al gelijk met open armen richting verleider Ken. En vandaag was het eindelijk zover: ze gaf zich volledig over aan de langharige verleider.

Jolien & Herbert

Jolien houdt zich misschien in als het gaat om de mannelijke verleiders, maar geen enkele vrouw is veilig met haar in de buurt. En dat trekt haar vriend Herbert niet. ''Fuck haar, fuck haar, fuck haar'', is het enige wat er nog uit zijn mond komt. Fuck haar, sowieso niet. Maar Saartje? In de badkamer?

Niels & Rosanna

Rosanna was de enige die dit keer geen schokkende beelden te zien kreeg van haar vriend Niels. Hij heeft spijt van de eerdere lapdance van verleidster Parastoo, maar het lijkt erop dat Rosanna haar woede van het eerdere kampvuur niet onder controle krijgt. Verleider Alex beloofde Niels al bij de eerste ontmoeting dat zijn vriendin niet veilig is in zijn buurt: ''Ik ga vieze dingen doen met je meisje''. Het lijkt erop dat hij zijn beloftes eindelijk is nagekomen.

Wat nu?

Eerlijk is eerlijk. Het ziet er niet naar uit dat er ook maar één relatie heelhuids uit Temptation komt. Verleider Ken en Lize zouden sinds Temptation een relatie hebben en sinds kort zelfs samenwonen. That escalated quickly...

Bromance

Al heeft het programma de relaties geen goed gedaan, tussen Jefferson, Herbert en Merijn is in ieder geval een dikke bromance ontstaan. De guys zijn een gezamenlijk Instagramaccount gestart onder de naam Tempabrothers. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekend. Spannend!

Ster advertentie
Ster advertentie