Films, Series & TV

Stranger Things krijgt een vierde seizoen!

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Stranger Things krijgt een vierde seizoen!

Heb je al het derde seizoen van Stranger Things gezien op Netflix en wil je meer? Dan kunnen we je in ieder geval verzekeren dat er een vervolg gaat komen! Russ en Matt Duffer, de broers die de serie gecreëerd hebben, kijken altijd vooruit. Zo wisten ze al wat er in seizoen drie zou gebeuren, toen ze nog met seizoen twee bezig waren. Datzelfde geldt dus ook voor seizoen vier. De grote lijnen liggen er al, maar de details moeten ze nog invullen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spannender

De broers Duffer laten alleen los dat het nieuwe seizoen van Stranger Things heel anders gaat aanvoelen dan seizoen 3 en dat ze meer verhaallijnen buiten Hawkins gaan toevoegen. Door steeds te vernieuwen, proberen de makers het niet alleen spannender te houden voor zichzelf, maar ook voor de kijkers thuis. Dat blijkt ook uit de cijfers. Het derde seizoen van Stranger Things bleek vier dagen na de première al bekeken door 40,7 miljoen accounts. Volgens Netflix betekenen die cijfers dat seizoen drie van Stranger Things populairder is dan welke film of serie dan ook op hun streamingsdienst. Bijna de helft van die 40,7 miljoen accounts had de serie overigens ook al uitgekeken in die vier dagen tijd. #BingeGoals!

Stranger Things: seizoen 4

Stranger Things moet haast wel anders gaan aanvoelen na alles wat Billy, Eleven, Hopper en de rest van de gang meemaakt in het laatste Netflix-seizoen. Ik kan niet wachten, maar wanneer dat vierde seizoen gaat verschijnen, weet nog niemand. Houd FunX dus goed in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie