Films, Series & TV

'Borat 2' is al opgenomen en komt eraan

foto: Fox
  1. Newschevron right
  2. 'Borat 2' is al opgenomen en komt eraan

Fans hebben er jaren op gewacht (en gehoopt) en nu gaat het dan echt gebeuren: Borat keert terug met een gloednieuwe speelfilm!

Borat is terug

Acteur Sacha Baron Cohen werd het afgelopen jaar al meerdere keren gespot als het iconische personage, maar men wist niet precies waarvoor. Nu blijkt dat hij het afgelopen jaar druk bezig is geweest met de opnames voor een vervolg op het eerste deel uit 2006. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Collider. De bronnen zouden de film zelfs al hebben gezien.

'borat denkt dat hij een grote ster is'

In de film zien we hoe Borat denkt dat hij een grote ster is, naar aanleiding van het succes van het eerste deel. Daarom verkleedt hij zich bij het houden van interviews, zodat mensen niet zien dat hij Borat is. Kortom, Cohen speelt Borat die vervolgens weer Cohen speelt. In de film zien we onder andere cameo's van bekende namen als Mike Pence (Vice President Amerika) en Rudy Giuliani (voormalig burgemeester New York). Ook was Borat aanwezig op een extreem-rechtse bijeenkomst in midden-Amerika, waar hij het publiek een racistisch nummer liet zingen over corona.

Origineel nog altijd een klassieker

De originele Borat gaat over een fictieve reporter uit Kazachstan, die voor de lokale televisie naar Amerika reist om over hun cultuur te leren. De film schetst op satirische wijze een beeld van Amerika en zijn cultuur en was een grote hit, die zowel door recensenten als publiek lovend werd ontvangen.

Wanneer Borat 2 precies uit zal komen, is niet nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie