Films, Series & TV

Ozark is één van Netflix's meeslepende series en dit is de nieuwe trailer

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Ozark is één van Netflix's meeslepende series en dit is de nieuwe trailer

Ozark, misschien zegt die naam je niks. Misschien ook wel. Het is één van de meeslepende series op Netflix en 31 augustus is het alweer tijd voor seizoen 2! Maar eerst: de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

geen saaie familieman

Naar deze serie kijken, is bijna alsof je dweilt met de kraan open. De problemen stapelen zich op. En voor elke oplossing komen er weer een paar problemen bij. Ozark is de plek waar een, op het eerste gezicht saaie familieman, met zijn vrouw en twee kinderen naar vlucht om flink wat geld wit te wassen voor een Mexicaans drugskartel.

Marty Byrde, zoals hoofdrolspeler Jason Bateman in de serie heet, was financieel adviseur en gooit zijn leven drastisch om. Daarbij maakt hij ook zijn vreemdgaande vrouw medeplichtig.

kracht

Je weet bij deze serie van te voren al dat een happy end nog lang niet in zicht is en daar zit de kracht ook niet in. Waar het wel in zit, is het acteerwerk en de manier waarop Marty op de meest kalme manier problemen weet op te lossen. Hoe hij struggelt om te overleven, is misschien wel het meest bewonderenswaardig.

Heb je het eerste seizoen nog niet gezien, check dan de trailer daarvan nog even. Tip: bingewatchen die handel!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie