Films, Series & TV

Disney-prinsessen komen bij elkaar in Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph 2

foto: twitter/Disney
  1. Newschevron right
  2. Disney-prinsessen komen bij elkaar in Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph 2

Het was erg indrukwekkend om alle superhelden bij elkaar te zien in The Avengers: Infinity War, maar bij Disney doen ze daar een schepje bovenop. In de tweede Wreck It Ralph-film: Ralph Breaks The Internet komen namelijk bijna alle Disney-prinsessen voor het eerst in de geschiedenis bij elkaar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar zijn Mulan en Ariel?

In de eerste beelden van Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph 2 die Disney heeft gedeeld zien we hoe Assepoester, Pocahontas, Elsa, Vaiana, Yasmine, Anna, Tiana, Doornroosje, Belle, Sneeuwwitje en Rapunzel samen chillen in een kamer waar Vanellope even langskomt. Het blijkt om een koninklijke meeting te gaan, maar Mulan en Ariel lijken nog te ontbreken. Het is nog onduidelijk waarom.

Cameo's

Wreck It Ralph 2 zit vol met cameo's, want naast de lange lijst met prinsessen zijn bijvoorbeeld ook Iron Man en Yoda uit Star Wars te zien. Taraji P. Henson leent voor het eerst haar stem aan de animatiefilm. Je hoort haar in Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph 2 als het algoritme dat Yesss heet en Ralph cool wil maken. Vanaf 12 december zie je of Ralph cool gemaakt kan worden, want dan draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie