Films, Series & TV

Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
  1. Newschevron right
  2. Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

Het tiende seizoen van het reality-programma Een Huis Vol zit eraan te komen! Vanaf 6 juli kan je zien hoe de verschillende mega gezinnen de quarantaine doorkomen. Met z’n allen op elkaars lip zitten gaat vast niet zonder slag of stoot...

In het komende seizoen zitten alleen maar bekende gezichten die je kan kennen uit vorige seizoenen, er zijn geen nieuwe gezinnen toegevoegd. Dit zijn de gezinnen die het programma heeft gevolgd voor het tiende seizoen:

Familie Baumgard

De familie Baumgard uit Den Haag zag je vier jaar geleden voor het laatst in de serie. Er is een kleine Baumgard bijgekomen, waardoor ze nu met zijn zestienen in één huis wonen. Hoe zou dat gaan in quarantaine?

Familie Quaedackers

De familie Quaedackers, die je als laatst in 2014 kon zien, kreeg begin 2019 een grote schok te verwerken. De vader van alle twaalf kinderen overleed toen in zijn slaap. In het komende seizoen zie je hoe ze eraan toe zijn.

Familie Buddenbruck

De familie Buddenbruck verhuisde in het vorige seizoen naar een groot huis in Duitsland. De coronamaatregelen waren en zijn in Duitsland anders dan in Nederland. Zo konden de kinderen bijvoorbeeld niet buitenspelen, maar moesten ze thuis stapels huiswerk wegwerken. De moeder van het gezin leed tijdens haar vorige zwangerschappen leed aan zwangerschapsvergiftiging, maar misschien is ze wel opnieuw zwanger...

Familie Jelies

Voor de gelovige familie Jelies uit Tollebeek was de quarantainetijd, net als bij de rest van het land, even schrikken. Ze konden namelijk niet meer naar de kerk, waar ze normaal gesproken veel steun uithalen. Na een tijdje zeiden de ouders van het gezin wel: "Als je een mooie tijd hebt met het gezin vergeet je soms gewoon even dat corona er überhaupt is", meldt het AD.

Familie Kraan

In het begin van de coronatijd werd bij samengestelde Familie Kraan een klein zusje geboren. De kraamtijd was voor moeder Linda niet echt chill. Vader Ivan werkte namelijk gewoon door, waardoor zij de zorg van de zeven kinderen plus pasgeboren baby voor een groot deel van de tijd op zich had. Ook deden twee van de kinderen eindexamen.

Een Huis Vol is te zien vanaf 6 juli om 19:00 uur op NPO 1.

Ster advertentie
Ster advertentie