Films, Series & TV

FOTO'S: 'Salt Bae Nusret krijgt gastrol in Narcos'

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: 'Salt Bae Nusret krijgt gastrol in Narcos'

Salt Bae gaat mogelijk een gastrol spelen in het nieuwe seizoen van Narcos! De Turkse kranten Hürriyet Daily News en Daily Sabah schrijven dat Nusret Gökçe een gastrol krijgt die hem op het lijf geschreven is. Nusret mag één van zijn specialiteiten in Colombia uitvoeren: het serveren van vlees.

Eerder dook al een foto op van Salt Bae met acteur Pedro Pascal van de populaire Netflixserie. Het is nog onbekend of de excentrieke Turkse restauranthouder zijn magische zouttrucje met de cocaïne van Pablo Escobar mag uitvoeren.

PRomostunt Narcos

Meerdere kranten in Turkije schrijven dat Salt Bae een rolletje in Narcos krijgt, maar de Turkse journalist Esin Övet spreekt dit verhaal tegen. Volgens hem gaat het om een promotiestunt van Narcos waar Salt Bae een handje aan heeft meegeholpen.

Uitbreiding Nusr-Et

Social media-icoon Nusret Gökçe maakt ondertussen dankbaar gebruik van zijn wereldwijde populariteit. Salt Bae is van plan om zijn beroemde Nusr-Et restaurantketen wereldwijd uit te breiden. In de komende maanden wil de Turkse grillkoning in ieder geval vestigingen van Nusr-Et openen in New York en Londen.

Ster advertentie
Ster advertentie