Films, Series & TV

Nieuw Temptation Island-seizoen komt sneller dan je denkt

foto: Vijf.be
  1. Newschevron right
  2. Nieuw Temptation Island-seizoen komt sneller dan je denkt

Na het besluit van RTL om realityseries zoals Temptation Island van de buis te halen, wisten fans van de serie zich even geen raad. Later werd bekend dat de sensationele relatietest nog steeds op de Belgische zender VIJF te zien is. Deze week liet VIJF weten dat het nieuwe seizoen van Temptation Island in februari 2020 van start zal gaan.

Nieuw seizoen, nieuwe regels

Het nieuwe seizoen hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de datum zo goed als bevestigd. Op de website van zender VIJF wordt het seizoen aangekondigd met nieuwe spelregels voor de deelnemers. Wat deze nieuwe regels precies zijn, is nog niet duidelijk en fans zullen waarschijnlijk in spanning worden gehouden tot de release van het nieuwe seizoen.

Vijf Koppels

Er gaan geruchten dat dit seizoen net als het vorige Temptation Island VIPs seizoen zal bestaan uit vijf koppels. Dat betekent dus dat er waarschijnlijk weer een koppel vroegtijdig naar huis zal gaan. Het koppel dat de relatietest niet wil of kan afmaken, is nog niet bekend. Volgens het socialmedia-account Team Tempa zijn dit de koppels die deelnemen: Arda Türkèr & Elke Castro, Gianni van der Bruggen & Melissa van Devin, Simone & Zach, Karim Azzoug & Roshina en Chris & Angela.

Ster advertentie
Ster advertentie