Films, Series & TV

Snoop Dogg speelt hoofdrol als coach van jeugdfootballteam

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg speelt hoofdrol als coach van jeugdfootballteam

Nadat hij eerder dit jaar optrad tijdens de Super Bowl Halftime Show, gaat hij nu naast het veld staan als coach, maar dan wel op het witte doek. Snoop gaat namelijk de hoofdrol spelen in een nieuwe komische sportfilm. De film, genaamd The Underdoggs, is vanaf volgend jaar te zien, meldt Variety.

Underdoggs

In The Underdoggs speelt Snoop een voormalig NFL-speler die de wet heeft overtreden. Om een gevangenisstraf te ontlopen gaat hij een jeugdfootballteam coachen. Het verhaal komt voor de rapper dicht bij de werkelijkheid. "The Underdoggs is een persoonlijk project, aangezien ik al ruim vijftien jaar als footballcoach werk voor de Snoop Youth Football League", aldus Snoop Dogg, die sinds 2005 zijn eigen American Football-competitie heeft om jongeren in Los Angeles van de straat te houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snoop in films

Snoop Dogg speelde gedurende zijn carrière in een waslijst aan films, zoals Training Day, Baby Boy en Soul Plane. Daarnaast sprak hij ook de stem in van vele personages in animatiefilms. Voor de aankomende film, die op 20 oktober 2023 in de bioscoop moet verschijnen, is Snoop ook producent.

Ster advertentie
Ster advertentie