Films, Series & TV

Makers ‘Dragon Ball’ kondigen gloednieuwe serie aan: ‘Dragon Ball: Daima’

foto: X -Hype
  1. Newschevron right
  2. Makers ‘Dragon Ball’ kondigen gloednieuwe serie aan: ‘Dragon Ball: Daima’

Fans van Dragon Ball opgelet! Er is tijdens New York Comin Con een gloednieuwe Dragon Ball-serie aangekondigd, genaamd Dragon Ball: Daima. Deze zal in de herfst van 2024 voor alle liefhebbers te zien zijn.

Comic Con

Vandaag was de aftrap van Comic Con in New York, een evenement dat in het teken staat van onder andere stripverhalen, games, films en series. Deze opwindende aankondiging vond plaats tijdens het Dragon Ball Panel, waarbij een korte maar veelbelovende teaser werd vertoond. Toei Animation deelde de trailer ook via sociale media. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trailer

De trailer belooft opnieuw een groots avontuur met onze geliefde personages. Hoewel we nog niet veel weten over de verhaallijn, is het opvallend dat personages zoals Goku, Vegeta en Bulma zichtbaar jonger worden na het vervullen van een wens.

De serie zal worden getekend door niemand minder dan maker Akira Toriyama. Volgens het Panel is Toriyama dan ook zeer betrokken bij de productie. Ondanks de overeenkomsten met de Dragon Ball GT-serie, is dit volgens makers een verhaal dat nog niet eerder is verteld.

Ster advertentie
Ster advertentie