Films, Series & TV

Bodyguard: populaire Britse serie komt naar Nederland!

  1. Newschevron right
  2. Bodyguard: populaire Britse serie komt naar Nederland!

Als je hoort dat Bodyguard gemiddeld tien miljoen kijkers heeft in Groot Brittannië, dan snap je waarschijnlijk wel dat het hier om een sicke serie gaat. Die zieke thriller van de BBC komt binnenkort naar Nederland, want Netflix heeft de rechten gekocht!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bodyguard David

In Bodyguard volgen we David Budd, een voormalig militair wiens huwelijk op de klippen loopt nadat hij terugkeert uit Afghanistan. Hij besluit in Londen te gaan werken als specialist protection officer. Die mooie term betekent dat hij hele belangrijke mensen mag beschermen. In Davids geval gaat het om de keiharde Julia Montague, de minister van Binnenlandse Zaken die gevaarlijke situaties aantrekt als een magneet.

Principes opzij

Minister Julia Montague, die er werkelijk alles aan doet om de macht te grijpen, staat voor alles waar David Budd niet in gelooft. De bodyguard beschuldigt bijvoorbeeld de regering van zijn PTSS, terwijl de minister van Buitenlandse Zaken juist voor oorlogen in het buitenland is. David moet al zijn principes opzij zetten om de minister van Buitenlandse Zaken te beschermen en vanaf 24 oktober ontdek je of hij dat voor haar over heeft, want dan verschijnt de serie op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie