Films, Series & TV

Disney heeft eindelijk een geschikte Aladdin en Jasmine gevonden

  1. Newschevron right
  2. Disney heeft eindelijk een geschikte Aladdin en Jasmine gevonden

Nadat Disney bekendmaakte dat ze moeite hadden met het vinden van een geschikte acteur die Aladdin moet gaan spelen, barstten het internet los. En misschien heeft dat geholpen, want gisteren werd bekendgemaakt wie de hoofdrollen in de live-action film van Aladdin zullen spelen.

Geschikte acteurs

Disney was voor de remake van de animatiefilm Aladdin op zoek naar knappe acteurs met een Zuid-Aziatisch of Midden-Oosterse afkomst. Ook moesten ze goed kunnen dansen en zingen. Maar na 2000 audities, had Disney nog niet de juiste personen gevonden en stelde daarom de productie uit. Dit bericht leidde tot verbaasde reacties van mensen die wel genoeg geschikte acteurs konden bedenken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aladdin

Na een lange zoektocht zijn nu de acteurs gekozen. Aladdin zal worden gespeeld door Mena Massoud. Mena werd geboren in Egypte en groeide op in Canada. De acteur heeft nog niet in een grote film of televisieserie gespeeld.

Jasmine en de geest

Naomi Scott neemt de rol van prinses Jasmine op zich. De 24-jarige Britse actrice speelde o.a. in de film Power Rangers. Ook de rol van de geest is gekozen. Niemand minder dan Will Smith zal de bekende blauwe wensgeest spelen.

Ster advertentie
Ster advertentie