Food

In dit toiletrestaurant lijkt je chicken curry op diarree

foto: youtube/missmina
  1. Newschevron right
  2. In dit toiletrestaurant lijkt je chicken curry op diarree

In de Modern Toilet-restaurants zit je niet op een normale stoel, maar neem je netjes plaats op een toiletpot. Ze doen er alles aan om je in de schijtstemming te krijgen. Overal hangen afvoerpijpen en tussendoor hebben ze plaatjes van insecten. Het klinkt allemaal niet bepaald smakelijk, maar dat moet je ook niet verwachten in deze keten.

Diarree curry

Smakelijk eten wordt moeilijk gemaakt, want de hoofdgerechten en toetjes krijg je geserveerd in kleine wc-potten. Daarom doet de chicken curry je waarschijnlijk al snel denken aan die ene keer dat je diarree had. En dan heb je je toetje nog niet gezien. Het chocolade-ijs komt namelijk aan als een goed gedraaide drol. Zo eentje waar je de tijd voor neemt. Verwacht niet dat je drankje save is, want die serveren ze in mini-urinoirs.

Onsmakelijk

Modern Toilet heeft inmiddels meerdere vestigingen in Azië, maar het is misschien goed om je date ergens anders mee naartoe te nemen. De kans dat er een druppeltje poep op je gezicht achterblijft is misschien niet bepaald charmant. Na de onsmakelijke beelden van de gerechten ga je je afvragen waarom mensen hier überhaupt komen eten. Wint de drang naar iets nieuws het van de poepvormige maaltijden op je bord? Foodie en reisvlogger Miss Mina heeft het Modern Toilet Restaurant in Taiwan bezocht en was er niet zo heel tevreden over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie