STER Advertentie
STER Advertentie

Zo eet je een ananas zonder een mes te gebruiken

Donderdag 7 maart 2019 - 19:24 uur

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie houdt er nou niet van ananassen? Op de pizza of niet, dat mag je zelf weten, maar die zoetigheid skip je niet snel. Het grootste probleem met een ananas is echter het snijden. Je moet eerst door de harde schil en dan alles nog een stukjes schillen. Maar het kan makkelijker en zelfs zonder een mes te gebruiken!

Lees ook: Cheebab is het alternatief voor vegetariërs die döner missen

Lifehack

TikTok-gebruiker Dillon Roberts postte onlangs een video waarin hij hele stukken ananas uit de vrucht haalt, zonder dat hij een mes heeft gebruikt. De lifehack gaat nu viral op Twitter en dat betekent dat jij het ook kan proberen! Het enige dat je moet doen is flink trekken aan de bovenkant. Daarna is het kwestie van elementen uit elkaar trekken. Op Haïti kennen ze het trucje al langer.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.41211-zo-eet-je-een-ananas-zonder-een-mes-te-gebruiken"}