Food

Nederlands eerste cerealcafé brengt je back to the 90's

foto: Instagram: Cereal & Chill
  1. Newschevron right
  2. Nederlands eerste cerealcafé brengt je back to the 90's

Chillen in een café waar de keuze aan verschillende soorten cornflakes bijna oneindig lijkt? Ja! Cereal & Chill is de eerste plek in Nederland waar dat kan en brengt je back to the 90's op z'n Amerikaans.

keuzestress?

Het kan zijn dat je misschien een klein beetje last krijgt van gierigheid én keuzestress, want het aanbod is groot. Er zijn meer dan 100 soorten cornflakes, verschillende toppings en melksoorten waarmee je jouw eigen bowl of milkshake kan samenstellen. En er is echt voor ieder wat wils, want aan vegan- en glutenvrije opties geen gebrek!

clubhuis

De voornamelijk Amerikaanse cereals, zoals bijvoorbeeld Lucky Charms & Oreo-O's met kokos-toppings, zijn te vinden in hartje Amsterdam. Deze unieke café a la clubhuis is gevestigd in de Pijp. Het leuke is dat je er niet alleen cornflakes kan eten, maar jezelf nog veel meer kunt onderdompelen in de jaren 90. Hoe? Door ongegeneerd te genieten van oude tekenfilms, series uit die tijd én games - zoals de Nintendo 64 - die toen helemaal hot en happening waren.

Ster advertentie
Ster advertentie