Food

Top 5 Hamburgertenten in Rotterdam

  1. Newschevron right
  2. Top 5 Hamburgertenten in Rotterdam

Iedereen houdt wel van een burger op zijn tijd. Het is heerlijk om te eten met wat kaas, bacon of een bijzonder sausje. In verschillende steden zijn er veel verschillende tentjes waardoor je het overzicht even kwijt bent. Hieronder staan vijf spots met de lekkerste hamburgers in Rotterdam.

1. WOW

WOW is een vrij nieuwe hamburgertent. Ze verkopen er biologisch vlees dat halal geslacht is. Je hebt verschillende soorten burgers. Je kan kiezen voor kip en rund, maar ook voor een vegetarische variant. Het leukste aan WOW is dat je jouw eigen burger kan samenstellen met jouw favoriete toppings.

Je vindt WOW op Zuidplein 96 in Rotterdam.

2. Burger House

De Burger House is een heel erg mooie tent waarin het houten meubilair erg opvalt. Het eten wordt geserveerd op een plankje samen met wat patat als je dat lekker vindt. Het is er allemaal vers en lekker verantwoord, daarnaast wordt er alleen halal vlees verkocht.

Je vindt de Burger House op de Nieuwe Binnenweg 196 in Rotterdam.

3. De Burgertrut

Naast de lekkere burgers die de Burgertrut verkoopt, zijn zij ook erg goed in het maken van vegetarische en veganistische burgers! Daar staan ze dan ook erg om bekend.

Je vindt de Burgertrut op de Hang 5 in Rotterdam.

4. Gracy's

De Gracy's is bekend als de American Diner van Rotterdam. Naast het feit dat het restaurant er opvallend en kleurrijk uitziet, staan ze landelijk goed aangeschreven met hun burgers. De burgers die er verkocht worden, zijn dan ook erg lekker. Sommige producten zijn ook hier halal, dus voor ieder wat wils.

Je vindt de Gracy's op de Mauritsstraat 1A in Rotterdam.

5. Hamburg Proper Burgers

Bij Restaurant Hamburg vind je verschillende soorten burgers, die allemaal biologisch zijn. De menukaart is dan ook erg gevarieerd en heeft verrassende opties. De producten die worden verkocht, halen ze van lokale leveranciers. Hierdoor stimuleer je ook nog eens de lokale economie!

Je vindt de Hamburg Proper Burgers in de Witte de Withstraat 94B in Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie