Naar homepage
Food

8 rare chipssmaken die je (n)ooit moet proberen

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. 8 rare chipssmaken die je (n)ooit moet proberen

Er zijn twee soorten mensen: degenen die het liefst paprika- of naturelchips eten en degenen die alle soorten smaken chips willen uitproberen. Als je tot die laatste groep behoort, kun je hier wat inspiratie vinden. Er zijn namelijk heel wat bijzondere chipssmaken op de wereld!

1. Cappuccino

Je kunt de dag beginnen met een croissantje en koffie, maar waarom niet gewoon met cappuccinochips? Ook handig als je een ontbijtje to go nodig hebt. De chipssmaak, die tijdelijk in Amerika te verkrijgen was, maakte onderdeel uit van de actie Do Us A Flavor, waarbij mensen hun eigen chipssmaak konden bedenken.

2. Sushi

Ben jij een echte fan van sushi? Misschien valt deze snack dan wel in de smaak bij jou. Deze chips zou namelijk moeten smaken naar zalm sushi met wasabi.

3. Kebab

Deze kebabchips is je redding als je na het stappen graag kebab wil, maar de shoarmatent al dicht is. Je moet alleen wel het vliegtuig naar Polen pakken voor deze chipssoort.

4. Drop

Bij sommige chipssmaken kun je je nog wel voorstellen dat het lekker kan zijn, maar de volgende soort is wel heel apart: chips met dropsmaak. Waarschijnlijk zul je dit alleen lekker vinden als je een hele fanatieke dropliefhebber bent.

5. Kaviaar

Voor degenen die graag luxe willen doen: zie hier kaviaarchips! Deze chipjes hebben de vissige smaak van kaviaar, maar zijn waarschijnlijk wel een flink stuk goedkoper dan de delicatesse.

6. spruitjes
Deze chips is waarschijnlijk de nachtmerrie van ieder kind: chips in de smaak van spruitjes. Het gaat je waarschijnlijk ook niet aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines helpen.

7. Quinoa en boerenkool

Als je graag chips wil eten, maar toch het gevoel wil hebben gezond bezig te zijn, dan zijn deze corn puffs in quinoa- en boerenkoolsmaak perfect. Ze zijn ook nog eens vegan en glutenvrij. Maar of het lekker is, dat is nog maar de vraag.

8. Gin tonic

Als je op maandag al uitkijkt naar de cocktails die je in het weekend gaat drinken, maar het nog even rustig aan wil doen, biedt deze gin & tonicchips de oplossing. Zo kun je genieten van je favoriete drankje zonder de volgende dag een kater te hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie